Skip to main content

Με μία ιδιαίτερη και ξεχωριστή  διοργάνωση θα γιορτάσει η εταιρεία Stalexpo, τα 10 χρόνια λειτουργίας της Bridal Expo και της μοναδικής στην Ελλάδα Bridal Fashion Week που θα πραγματοποιηθούν στις 2-3 και 4 Δεκεμβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο. Το  δυνατό αυτό γεγονός, περικλείει 10  χρόνια αγάπης από τους  εκλεκτούς  επαγγελματίες που συμμετέχουν, αλλά και εμπιστοσύνης των μελλονύμφων που έχουν ξεπεράσει τους 65.000 επισκέπτες μέσα σε αυτή τη διαδρομή.
Σε αυτό το γαμήλιο ραντεβού, οι επισκέπτες θα ξαναδούν την πολυτέλεια στους γάμους όπως τους είχαμε συνηθίσει και την επιστροφή στη χαρά και την ελευθερία. Εκθέτες και μελλόνυμφοι μαζί, θα βάλουν τα δυνατά τους και θα οργανώσουν ονειρεμένες τελετές.

Κι αν η  μεγάλη έκρηξη  των γάμων φέρει μαζί  απαιτήσεις και νύφες με σχέδια ονειρικά,  η Bridal Expo είναι έτοιμη να υποδεχτεί τους καλεσμένους της με  διάθεση, τάσεις, προτάσεις και μοναδικές εκπλήξεις που θα ικανοποιήσουν και θα πραγματοποιήσουν τα  όνειρα τους και θα ανεβάσουν  τον πήχη πολύ ψηλότερα από ποτέ… Στη 10η Bridal Fashion Week o creative director, Μιχάλης Πάντος σχεδιάζει το περιβάλλον της επετειακής αυτής διοργάνωσης η οποία κρατά τα σκήπτρα της προβολής των σχεδιαστών και αναδεικνύει τα wedding trends μέσα από τις δικές τους υπογραφές, με ιδιαίτερη έμπνευση και αισθητική.. Επομένως, ο φετινός Δεκέμβριος  κάνοντας preview στη νέα σεζόν θα στείλει ένα μεγάλο μήνυμα αισιοδοξίας. Μήνυμα για τη σεζόν των ξεχωριστών γάμων! 

Φέτος, η Bridal Expo και η  BFW γιορτάζουν δέκα ολόκληρα χρόνια από το ξεκίνημά τους. Δέκα αξέχαστα χρόνια ομορφιάς, αισθητικής, πολυτέλειας και δημιουργικότητας. Κι ένα παρόμοιο λαμπερό γεγονός δεν θα μπορούσε παρά να εορταστεί  με ιδιαίτερη δημοσιότητα  σε ένα event που θα συζητιέται για καιρό. Η συνεργασία και η δημιουργικότητα των εκθετών , η όρεξη και το πάθος των διοργανωτών  και τα “θέλω” των μελλονύμφων  που εμπνέουν τις τάσεις στους σχεδιαστές, θα συναντηθούν για ακόμα μια φορά, μετατρέποντας τη διοργάνωση, στο απόλυτο bridal fashion event της χρονιάς.

Την επετειακή εκδήλωση του 2022, θα σηματοδοτήσει το μεγάλο Opening Gala που θα οργανωθεί την πρώτη ημέρα, στις 2 Δεκεμβρίου, υπό την αιγίδα και υποστήριξη του Ελληνογαλλικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριου.

Μία Γαλλίδα σχεδιάστρια – επιλεγμένη για τις νυφικές της δημιουργίες- θα εντυπωσιάσει με το catwalk και την κολεξιόν που θα παρουσιάσει. Την ίδια στιγμή, δημοσιογράφοι, επίσημοι καλεσμένοι, bloggers, influencers  εκπρόσωποι του Τύπου και των ΜΜΕ, θα απολαύσουν ιδιαίτερα cocktails και θα παρακολουθήσουν frontrow το εκπληκτικό fashion show της σχεδιάστριας  δίνοντας την ανάλογη δημοσιότητα στο φως που εκπέμπει αυτό το event. Ανάλογες συνεργασίες με παράγοντες άλλων χωρών οργανώνονται από τους διοργανωτές πυρετωδώς για τη γενικότερη προβολή της χώρας μας με στόχο την  προσέλκυση γάμων από το εξωτερικό μέσα από αυτή τη διοργάνωση. Στο πλαίσιο αυτό η Stalexpo έχει  διεισδύσει στις αγορές του Καναδά, των Αραβικών κρατών, και της Ινδίας  για να μεταφέρει το μήνυμα της Ελλάδας ότι είναι μία  ξεχωριστή wedding destination, για γάμους επιφανών ξένων. Το wedding destination λοιπόν  θα έχει  μία ξεχωριστή σημασία σε αυτή τη διοργάνωση γιατί θα παραστούν εκπρόσωποι αυτών των χωρών για να δουν  και να μεταφέρουν το μήνυμά αυτό  σε wedding planners στη χώρα τους.

Το τριήμερο που θα ακολουθήσει, θα διανθιστεί με τα Bridal Workshops by Ellewed, κατά τη διάρκεια των οποίων οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν καταξιωμένους και βραβευμένους επαγγελματίες που θα τους συμβουλεύσουν για το μακιγιάζ, το χτένισμα, την αισθητική, τη φωτογράφιση αλλά και για ένα ιδιαίτερο styling που τόσο χρειάζεται μία μοντέρνα νύφη. Στον ίδιο χώρο, event planners και διακοσμητές θα ενημερώσουν τους ενδιαφερόμενους για ξεχωριστούς σχεδιασμούς, ενώ έμπειροι ειδικοί θα προβάλλουν εκθαμβωτικά πάρτι. Υποστηρικτές των  workshops θα είναι το περιοδικό γάμου Ellwed και το περιοδικό ESTETICA.

Τέλος, το εντυπωσιακό Mobile wedding party στον εξωτερικό χώρο, πριν την είσοδο του Ζαππείου, θα υποδεχτεί τους επισκέπτες με food and drink trucks, προβάλλοντας την έντονη τάση στα πάρτι και προσφέροντας ποτά, ιδέες και ιδιαίτερες γεύσεις, με τις οποίες οι νύφες θα οργανώσουν τη πιο μοντέρνα βραδιά για τους καλεσμένους τους.

Αυτό το κλίμα γιορτής που θα γίνει αντιληπτό από την πρώτη κιόλας μέρα της διοργάνωσης και θα κορυφωθεί στο κλείσιμο, ξεσηκώνει από τώρα για μια ξεχωριστή Εβδομάδα Νυφικής Μόδας!

Ραντεβού στο Ζάππειο

Στο ωραιότερο κτήριο της Αθήνας, στην καρδιά της πόλης, το  Ζάππειο Μέγαρο θα γίνει και πάλι το σημείο αναφοράς των πιο δυνατών brands, των designers, των planners των venews  και όλων των upper class γάμων της επόμενης χρονιάς. Σε  ατμόσφαιρα που θα εκπέμπει πολυτέλεια και λάμψη, θα κλείσει με τον πιο όμορφο τρόπο μια ολόκληρη δεκαετία.

 Η αίγλη και η αισθητική του χώρου θα προσθέσουν κι αυτές με τη σειρά τους μια νότα και μία θετική  αύρα στη διοργάνωση, για  να ξαναζωντανέψουν τη φλογα και τον ενθουσιασμό που άλλοτε συνόδευε την τόσο σημαντική στιγμή του γάμου. Ένας συμβολικός χώρος, για μια συμβολική διοργάνωση.

Η μοναδική στην Ελλάδα Bridal Fashion Week δίνει σε αυτόν τον συμβολισμό τη νότα της μόδας, ενώνοντας τους designers με τα νέα ζευγάρια που ονειρεύονται την καινούρια ζωή προτείνοντας τις τάσεις για το 2023.

Η ζωντανή επαφή των καλύτερων με τους καλύτερους και η ολοκλήρωση της ιδέας που θα προκύψει από αυτό είναι η Bridal Expo. ΤHAT IS THE BRIDAL BUSINESS