Skip to main content
Δελτίο Τύπου

Bridal Expo 2014 – Bridal Fashion Week

By 6 Ιουλίου 202226 Δεκεμβρίου, 2024No Comments

ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ-  11-12-13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014

Πλημμύρησε από κόσμο το Μέγαρο Μουσικής, τις τρείς ημέρες που διοργανώθηκε σε αυτό η πρώτη έκθεση της χρονιάς για το γάμο και τη βάπτιση BRIDAL EXPO και στο πλαίσιο αυτής, η BRIDAL FASHION WEEK- ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΑΜΟΥ.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, οι διοργανωτές τόλμησαν τη παρουσίαση των νυφικών κολεξιόν σε θεατρική σκηνή, στην αίθουσα SKALKOTAS του Μεγάρου Μουσικής και κέρδισαν τις απόλυτα θετικές κριτικές των επισκεπτών και όλων των μέσων.

Οι σχεδιαστές και οι οίκοι νυφικών, έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό, παρουσιάζοντας μία αληθινή <παράσταση Μόδας>, την οποία κάθε μέρα παρακολουθούσαν όλο και περισσότεροι επισκέπτες, με αποκορύφωμα τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου το απόγευμα, να επισκεφθούν το event 1000 επισκέπτες.

Oι κολεξιόν που παρουσιάστηκαν ήταν από KATHY HEYNDELS, MICHALIS MANIATIS, ANEM-ANNA ANEMOMILOU, FEDRA, ELENI MICHOPOULOU, NENE, SPOSA MODA, PARTHENIS, VASIA TZOTZOPOULOU, MADE BRIDE BY ANTONEA, VASSILIS EMMANUEL ZOULIAS.

Οι μελλόνυμφοι επισκέπτες της έκθεσης ξεπέρασαν τους έξι χιλιάδες, και οι προσκαλεσμένοι των σχεδιαστών τους τέσσερις χιλιάδες!! Δηλαδή πέραν των 10000 ατόμων, ιδιαίτερου επιπέδου – συμπέρασμα των εκθετών και των σχεδιαστών- πέρασαν από τους χώρους του Μεγάρου εκφράζοντας τις καλλίτερες εντυπώσεις.

Βεβαίως συνετέλεσαν σε αυτό, οι 90 κορυφαίες επιχειρήσεις που παρουσίαζαν προιόντα κ υπηρεσίες που οργανώνουν έναν τέλειο γάμο, και οι δημιουργικές υπογραφές των σχεδιαστών που παρουσίασαν τις νυφικές τους δημιουργίες.

Την επιτυχία της έκθεσης υπογράφει η εταιρία Stalexpo

Χορηγοί

LOREAL – VIVIFY

Χορηγοί επικοινωνίας

ΛΑΜΨΗ 92,3 — MADAME FIGARO– QUEEN.GR — WEDDING PLAN — CELEBRITY — SPLASH MAGAZINENET — STAR.GR

ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΓΟΝΕΙΣ — BBEAUTIFUL.GR — OZONRAW – ESPRESSO– DELUXE MAGAZINE –WHITE  –TIMETV –STATBANK

NEW TIMES — ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  

Leave a Reply