Skip to main content
Δελτίο Τύπου

Bridal Expo 2013 – Η πρώτη έκθεση της χρονιάς για την οργάνωση του Γάμου και της Βάπτισης

By 6 Ιουλίου 2022No Comments

12-13-14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013

ΖΑΠΠΕΙΟ  ΜΕΓΑΡΟ                                         

στην Αθήνα

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η έκθεση που θα εντυπωσιάσει και θα επιτρέψει σε όλους τους μελλόνυμφους και στις οικογένειες τους που το επιθυμούν, να απολαύσουν ΠΡΩΤΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ, και εύκολα, ότι ονειρεύονται για να δημιουργήσουν τον τέλειο γάμο η την ωραιότερη βάπτιση, θα γίνει 12-13-14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ στο ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ.

Υπό την ΑΙΓΙΔΑ του ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ και με μία πολύ μεγάλη ραδιοφωνική και τηλεοπτική επικοινωνία, στην καρδιά της Αθήνας, το Ζάππειο, θα χτυπήσει ξέφρενα η καρδιά των μελλονύμφων και ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ!!!

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΛΑΜΨΗ 92,3 – ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ  ΝΥΦΗ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ  teleios gamos.gr

Η ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ!

Νυφικά, Βραδινά Φορέματα, Γαμπριάτικα, Προσκλητήρια, Μπομπονιέρες, Στέφανα, Βέρες, Στολισμοί, Φωτογραφίσεις Γάμων, Οργάνωση Δεξιώσεων, Γαμήλια Ταξίδια και ότι άλλο επιθυμεί η ψυχή των ζευγαριών που παντρεύονται τη χρονιά που έρχεται, θα το ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ  στην έκθεση.

Η αρχοντιά του ΖΑΠΠΕΙΟΥ,οι επιλεγμένες επιχειρήσεις που εκθέτουν, η εύκολη προσβασιμότητα ,..η μεγάλη διαφήμιση και οι έμπειροι διοργανωτές είναι σίγουρο  ότι θα φέρουν την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα που είχε ποτέ παρόμοια εκδήλωση!!!

Στην έκθεση και τις τρεις ημέρες θα λειτουργεί πασαρέλα με επιδείξεις νυφικών και βραδυνών απο Έλληνες και ξένους σχεδιαστές.

Η έκθεση συνδυάζεται με την ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΑΜΟΥ και με τον διαγωνισμό για την ωραιότερη νύφη της Ευρώπης.

Γιατί στο Ζάππειο

  • γιατί βρίσκεται στην καρδιά της Πόλης!
  • γιατί είναι το ωραιότερο κτίριο της Αθήνας!
  • γιατί η πολυτέλειά του ταιριάζει απόλυτα με την αισθητική του γάμου!

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ!

Ασχολείστε με προϊόντα η υπηρεσίες που αφορούν στην οργάνωση της τελετής του γάμου η της βάπτισης? Τότε μόνον με τη συμμετοχή σας, θα μπορέσετε να έρθετε σε επαφή με τον μεγαλύτερο αριθμό γάμων και βαπτίσεων που θα γίνουν μέσα στη χρονιά που έρχεται!!

Φανταστείτε ότι σας δίνεται η ευκαιρία να μεταφέρετε την βιτρίνα του καταστήματος σας, για τρεις ημέρες, σε ένα σημείο από το οποίο θα περνούσαν πάνω από 10.000 πιθανοί πελάτες σας.

Θα αναρωτιόσαστε εάν πρέπει να πάτε?

Εάν μάλιστα εκμεταλλευτείτε σωστά τα στοιχεία των μελλονύμφων τα οποία θα συγκεντρώσετε στην έκθεση και ενεργοποιήσετε αυτές τις επαφές, τότε θα γίνουν ουσιαστικές πωλήσεις από το κατάστημά σας, μετά το πέρας της έκθεσης.

  • πόσο θα σας κοστίσει;

Το τελικό σας κόστος σε μία έκθεση εξαρτάται από το μέγεθος του περιπτέρου που θα διαλέξετε. Στο Ζάππειο όμως υπάρχει το πλεονέκτημα ότι για όλους τα περίπτερα διαμορφώνονται σε μικρές διαστάσεις και ως εκ τούτου κανείς δεν θα έχει μεγάλες επιβαρύνσεις.

Άλλωστε σκεφθείτε ότι θα εκθέσετε τα προϊόντα η τις υπηρεσίες σας στον πιο  ΠΟΛΥΤΕΛΗ  χώρο της Αθήνας!

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ!

  • ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΑΜΟΥ (θα δείτε λεπτομέρειες  στην ιστοσελίδα μας)
    • ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΝΥΦΙΚΩΝ Κ ΓΑΜΠΡΙΑΤΙΚΩΝ
  • ΕΚΘΕΣΗ-ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΑΜΟΥ

Εάν είστε φωτογράφος ρωτήστε μας!!! Όλοι οι φωτογράφοι μπορούν να συμμετέχουν ανεξάρτητα από το εάν είναι εκθέτες. Θα μας στείλετε μία φωτογραφία Γάμου στις προδιαγραφές που θα συνεννοηθούμε, η οποία θα εκτεθεί σε ειδικό χώρο. Οι επισκέπτες θα ψηφίσουν για την ωραιότερη και ο νικητής θα κερδίσει ένα περίπτερο 15μ2 δωρεάν στην επόμενη έκθεση.

  • «The European Bride»

Ο διαγωνισμός  «the European Bride» θα αναδείξει την ωραιότερη νύφη της Ευρώπης, ανάμεσα από 12 υποψήφιες οι οποίες συμπεριλαμβανομένης και μίας από την Ελλάδα θα διαγωνιστούν για τον τίτλο.

εάν λοιπόν ασχολείστε με την οργάνωση της τελετής του γάμου ή της βάπτισης, τότε είναι σίγουρο πως σας ταιριάζει μία θέση στην

«BRIDALEXPO»!

Leave a Reply